Best Instagram Followers & Likes Booster
  • Get Instagram followers and likes free.
  • Increase real Instagram followers.
  • Easy to use. 100% safe.
Buy Followers & Likes

Zo voeg je muziek toe aan Instagram-videoverhalen of -posts

Om je mooie video's pakkender te maken, kun je muziek toevoegen aan Instagram-videoposts of -verhalen. Hier zijn 3 manieren om het moeiteloos te doen.

Tom > Updated

Om je Instagram-inhoud creatiever en aantrekkelijker te maken, kun je muziek toevoegen aan Instagram-video's en -verhalen. Zoals je weet, biedt Instagram heel wat aanpassingsmogelijkheden voor het posten van foto's en video's, waaronder muziek toevoegen.

Muziek toevoegen aan Instagram-video

Met Instagram kun je tracks van Spotify toevoegen aan je Instagram-verhalen en je publiek kan op de afspeelknop klikken om naar de muziek te luisteren. Het is echter niet zo eenvoudig voor Instagram-posts en sommige mensen kunnen de functie Muziek toevoegen voor Instagram-verhalen misschien niet vinden. Deze functies zijn niet zo eenvoudig, maar het is mogelijk. Blijf lezen om uit te vinden hoe.

Hoe afspeelbare muziek toevoegen aan Instagram-verhaal

Voor een succesvol verhaal, is veel liefde en een beetje muziek nodig. Het eerste ingrediënt laten we aan jou over, maar voor het tweede hebben we je gedekt. Ontdek hoe je een liedje op Instagram Story zet met de muzieksticker.
Stap 1: Bereid jouw foto of video voor als een verhaal.
Begin met het openen van de verhaalmodus door op je profielfoto te klikken of op de camera linksboven als je op de startpagina bent. Kies de foto of video die je wilt posten door hem met de camera te maken of door er een uit je galerij te kiezen. Ga dan naar het stickers menu.

Afspeelbare muziek toevoegen aan Instagram-verhaal

Stap 2: Kies de gewenste muziek.
Selecteer de "Muziek" sticker in de lijst. De module biedt je populaire titels en een zoekbalk. Typ de naam van het gewenste nummer. Voor ons wordt dat Carla's Bim Bam Toi, de muziek die internetgebruikers dit weekend gek maakte.
Stap 3: Configureer het uiterlijk van de sticker.
Zodra het liedje is gekozen, kan je de verschillende verschijningscriteria bepalen:

  • Bovenaan het scherm, van links naar rechts: meld een tekstfout, verander de titel, kies de kleur

  • Onderaan het scherm, van boven naar onder: bepaal de weergave van de songtekst of de albumhoes, selecteer de lengte van het uittreksel, kies de gewenste passage in het lied

Bevestig vervolgens door rechtsboven op het vinkje te klikken. Voeg filters en gifs toe aan je verhaal voordat je het publiceert.

Wat als je de Instagram muzieksticker niet kunt vinden?

Dit is Het is een Geo-restricted licentiekwestie. Vooralsnog is de Instagram muzieksticker functie beschikbaar in de volgende landen: Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika.
Als je niet in een van deze landen bent en je wilt het gebruiken, heb je een VPN nodig die de bovenstaande regio's ondersteunt. Als dat klaar is, moet je Instagram van je iPhone of Android-telefoon verwijderen, VPN inschakelen en de Instagram-app opnieuw installeren. Daarna zou je in staat moeten zijn om muziek toe te voegen aan Instagram verhalen via muzieksticker.

Een oplossing om muziek toe te voegen aan Instagram-feeds

In tegenstelling tot stories, biedt Instagram niet de mogelijkheid om muziek toe te voegen aan videoposts. Om dit te omzeilen, kun je een videoverhaal maken, dit Instagram-verhaal downloaden en vervolgens de video uploaden naar je Instagram-feed.
Om een video te downloaden die je al gedeeld hebt:
Zodra je het verhaal opent dat je wilt downloaden, tik je op het pictogram met de drie puntjes rechtsonder de video en tik je op Opslaan om de afzonderlijke video op te slaan of op Verhaal opslaan om alles uit jouw verhaal als één video op te slaan.
Als je de Instagram-storyvideo van iemand anders geweldig vindt, kun je die ook downloaden en uploaden naar je Instagram-feed, zolang je de auteur maar de eer geeft en om toestemming vraagt. Het is een beetje lastig om privé Instagram stories te downloaden, maar wel te doen.

Gratis apps die helpen

Bovendien kun je gratis apps van derden gebruiken om audiosoundtracks aan je Instagram-video's toe te voegen. Je smartphone heeft waarschijnlijk een app ingebouwd, dus je hoeft niets te downloaden.

Muziek toevoegen aan Instagram-video op iPhone

Voor iOS-gebruikers is iMovie de beste keuze. iMovie is een gratis programma ontwikkeld door Apple waarmee je video's kunt bewerken. Je kunt het gratis downloaden van AppStore en de onderstaande stappen volgen om muziek toe te voegen aan video voor Instagram op je iPhone.
Stap 1. Open de iMovie app en klik op het grote plus (+) icoon om een nieuw project te maken, selecteer vervolgens "Movie".
Stap 2. Selecteer je video in de app Foto's en tik op "Film maken".
Stap 3. Tik in het projectbewerkingsscherm op het tandwielpictogram in de rechterbenedenhoek en schakel vervolgens de optie "Themamuziek" in. iMove wordt geleverd met een aantal standaard muziekbestanden die je aan de video kunt toevoegen. Natuurlijk kan je ook jouw eigen muziek uit de muziekbibliotheek of Bestanden-app toevoegen.

Muziek toevoegen aan Instagram-video op iPhone

Stap 4. Als je jouw eigen audio aan de video wilt toevoegen, tikt je op het plus (+)-pictogram en selecteer je "Audio" > "Mijn muziek" om een nummer uit jouw muziekbibliotheek of iCloud te selecteren.
Stap 5. Nu kan je de video met de muziekachtergrond exporteren en uploaden als een Instagram-videopost.

Muziek toevoegen aan Instagram-video op Android

Als je Android telefoon geen app heeft om video en audio te combineren, raad ik je GoPro Quik aan. Zoals je al geraden hebt, is Quik een gratis app van het beroemde camerabedrijf GoPro. Het stelt je in staat om gemakkelijk muziek toe te voegen aan video's. Quik biedt een aantal muzieknummers om uit te kiezen en je kunt ook muziek uit je eigen bibliotheek toevoegen.
Het wordt geleverd met een aantal ingebouwde sjablonen die je helpen verhalen te maken met behulp van jouw foto's en video's. Wat ik het leukst vind aan Quick is de "slice"-functie, die het scherm in tweeën snijdt en je video aan één kant tegelijk afspeelt.
Of je nu een GoPro-camera hebt of niet, je kunt GoPro Quick gratis downloaden van Google Play Store en beginnen met het maken van geweldige muziekvideo's voor je Instagram-posts.

Before You Go

Je hebt met liefde en creativiteit geweldige Instagram-video's gemaakt. Je wilt waarschijnlijk dat meer mensen ze bekijken en meer volgers krijgen. Dat is wanneer GetinselfGetinsita+Getins+ in het spel komt. GetinselfGetinsita+Getins+ is een gratis en veilig platform om je te helpen onbeperkt Instagram likes en volgers te krijgen.

Best Free Instagram Followers & Likes App
  • Get real, unlimited free Instagram followers likes.
  • Grow daily, auto, instant Insta followers & likes.
  • Boost Instagram comments, Instagram reels & reels views quickly.


GetinselfGetinsita+Getins+ bouwt een grote gemeenschap die miljoenen echte Instagram-gebruikers verzamelt om elkaar te helpen. Met een beetje moeite, kan je duizenden Instagram volgers en likes. Het is volledig gratis geen verborgen kosten. Je hoeft niet te voltooien een enquête of menselijke verificatie om 10k IG volgers van echte mensen te krijgen.

Hack 10K IG Volgers

Met meer volgers bouw je geloofwaardigheid, vertrouwen en bekendheid op. Dit is van cruciaal belang voor degenen die een zakelijk merk runnen. Met GetinselfGetinsita+Getins+, kan je massale Instagram volgers en likes op jouw video's krijgen. Op die manier zal je je de moeite waard voelen na het besteden van zoveel tijd aan het toevoegen van muziek aan Instagram-video's.

Buy Instagram Followers & Likes

Promoting Instagram with Getins+ is faster than common ways. Buy Instagram followers & likes for the quickest growth.