Best Instagram Followers & Likes Booster
 • Get Instagram followers and likes free.
 • Increase real Instagram followers.
 • Easy to use. 100% safe.
Buy Followers & Likes

5 beste Instagram stalkers apps om te bekijken wie gratis jouw Instagram stalkt

Wie stalkt jouw IG? In dit artikel vind je de vijf beste gratis Instagram stalker apps, die veilig en snel zijn en die kunnen worden gebruikt om te bekijken wie gratis jouw Instagram stalkt.

Tom > Updated

Instagram is eigenlijk een enorm groot platform, dat gebruikers van over de hele wereld samenbrengt. Voor een betere gebruikerservaring heeft Instagram geüpgraded en nieuwe functies aangemaakt. Dat is één van de redenen waarom mensen de Instagram app zo geweldig vinden en blijven gebruiken om hun leven te delen, een bedrijf te starten of een merk op te bouwen. Het is waar dat je de accountgegevens in Instellingen zou kunnen zien. Deze informatie is basaal en er kan geen andere informatie worden bereikt.

Best Instagram Stalker App

Wil jij weten wie jouw IG-stalker is, wie jou niet meer volgt, wie een geheime bewonderaar is en zelfs wie jouw profielen en stories bekijkt? Instagram kon niet helpen, maar de nauwkeurige Instagram stalker app gelukkig wel. Er zijn vijf handige goede gratis Instagram stalker apps om jou te helpen eenvoudig inzicht in een Instagram-account te krijgen. Zolang je deze apps op jouw telefoon start, krijg je de tekst ‘Wij geven nooit jouw loggegevens of wachtwoord door’ of iets wat daar op lijkt. Je kunt deze Instagram stalker apps dus zonder zorgen gebruiken.

Profile Plus - nauwkeurige Instagram stalker app [Android en iOS]

Wil jij weten wie jou op Instagram stalkt? Profile Plus is ontworpen om snel jouw social media accounts te analyseren. Hier zijn het volgen van volgers en ontvolgers de basisfuncties. Andere gedetailleerde informatie, zoals wie jouw account blokkeert en wie jou niet volgt, is ook in de app te bekijken. Je weet nu wie jouw profiel onlangs heeft bekeken. Beheer jouw volgverzoek, bekijk en bewaar Instagram-stories en pin jouw favoriete account... Meer functies wachten op jou om te gebruiken. Een gedetailleerd rapport over jouw Instagram-account is op elk moment toegankelijk.

nauwkeurige Instagram stalker app voor Android en iOS - Profile Plus

Profile Plus is een nauwkeurige analyse-app om jouw profiel te analyseren. Hiermee kun jij in-app rapporten en garanties krijgen om jou te helpen slagen om elk volgen waardevol te maken en jouw doel te bereiken.
Kenmerken van Profile Plus:

 • Volg volgers en ontvolgers.

 • Controleer gebruikers, die jouw profiel hebben bekeken en die jouw account hebben geblokkeerd.

 • Bekijk en bewaar stories en posts.

 • Bekijk van elk profiel statistieken.

 • Pin profielen die jou interesseren en maak jouw eigen tijdlijn.

nadat je met een nauwkeurige Instagram stalker app weet wie jouw gratis Instagram-stalkers zijn, heb je misschien de Getinself+Getinsita+Getins+-app nodig om je te helpen om automatisch en snel 10.000 Instagram-volgers te krijgen zonder wachtwoord en enquête. Het beoogde publiek uitbreiden, de betrokkenheid vergroten of een bedrijf starten is eenvoudiger dan ooit.

InReports – de beste Instagram stalker- & analyse app [Android en iOS]

InReports is meer dan alleen een simpele Instagram stalker app. Het definieert zichzelf als volger- en story analysator voor Instagram. Op de eerste pagina toont het de basisinformatie van jouw Instagram-account: volgers, volgen, posts, likes, reacties, video's, nieuwe volgers en andere gedetailleerde informatie: profielkijkers en story stalkers. Als je verborgen stories wilt bekijken, kan de app je helpen. Op de tweede pagina worden verborgen stories en jouw actieve en recente stories weergegeven.

nauwkeurige Instagram stalker app voor Android en iOS - InReports

Als je in de profielfoto, posts en video's van een gebruiker geïnteresseerd bent, kun je deze met de InReports app downloaden. Op de vierde pagina toont het inzicht in de volgers: de beste post likers, de beste storie bekijkers en spookvolgers. Alle functies kunnen gratis worden gebruikt, behalve de twee belangrijke functies: profiel bekijkers en storie stalkers.
Kenmerken van InReports:

 • Bekijk wie jouw profiel bekijkt.

 • Weet wie jouw stories bekijkt, maar jou niet volgen.

 • Krijg inzicht in jouw volgers: nieuwe volgers, spookvolgers, verloren volgers...

 • Bekijk in het geheim Instagram stories.

 • Download posts, profielfoto's en video's.

 • Laat op basis van jouw activiteit de beste tijd voor delen zien.

FindMyStalker - veilige Instagram stalker app [Android]

Als jij op zoek bent naar een Instagram stalker app om jouw Instagram stalker te bekijken en te weten wie jouw account heeft bekeken en jouw foto’s heeft laten zien, voldoet FindMyStalker aan jouw vraag. Het beweert dat het de meest betrouwbare en nauwkeurige resultaten voor een Instagram analyse geeft.
Met de app kun jij gemakkelijk jouw stalkers achterhalen. Het laat zien wie je vriend of een geheime bewonderaar is en wie stiekeme volgers zijn. Mensen die jouw profiel of foto hebben bekeken, zijn ook duidelijk te zien. Je krijgt direct een melding wanneer iemand jouw profiel heeft bezocht. Het is ook een Instagram volg app. Het toont inzichten van je volgers: een lijst met spookvolgers, een lijst met inactieve volgers. Je weet nu precies wie jou heeft geblokkeerd of niet meer volgt.

veilige Instagram stalker app voor Android - FindMyStalker

Ben jij geïnteresseerd in gebruikers, die jouw Instagram stalken?
Wil jij weten wie jouw profiel heeft bezocht?
Wil jij weten wie er achter jouw rug om praten?
FindMyStalker geeft wat jij wilt. Er is altijd een gratis versie beschikbaar. Als je meer functies in de app wilt gebruiken, koop dan de FindMyStalker Premium-versie voor $ 2,99/week. De betalingen worden wanneer jij jouw aankoop goedkeurt op jouw Google-account in rekening gebracht.
Kenmerken van FindMyStalker:

 • Instagram-profielstalkers - bekijk wie er naar jouw profiel heeft gekeken, wie jouw foto in het geheim heeft gezien en wie jouw fans, vrienden en stiekeme volgers zijn.

 • Profielanalyse - laat foto- en video-analyses zien, inclusief de minst geliefde foto en video en de meest en de minst becommentarieerde foto en video.

Follower Analyzer for Instagram - gratis Instagram stalkers app [Android]

Wil je weten wie je beste likers en commentatoren zijn? Follower Analyzer voor Instagram kan ook worden gebruikt als een tracking app voor Instagram-volgers. Het biedt inzicht in jouw profiel: volgers die jij wint en verliest, het aantal vrienden, fans en gebruikers die niet terug volgen. Bovendien laat het zien wie jouw posts liken en er op reageren. Ben jij geïnteresseerd in de data van de accounts van jouw vrienden? Je kunt met de gratis Instagram stalkers app hun accounts analyseren en de geheimen voor succes op Instagram ontsluiten.

gratis Instagram stalkers app - Follower Analyzer for Instagram

Kenmerken van Follower Analyzer for Instagram:

 • Stalk recente volgers en ontvolgers.

 • Bekijk jouw best bekeken video.

 • Bekijk mensen die vaak in jouw post zijn getagd.

 • Zoek posts in de buurt van jouw locatie.

 • Analyseer de accounts van anderen.

Stalker Reports – de beste app voor het controleren van Instagram stalkers [Android]

Stalker Reports detecteert en stuurt je onmiddellijk een melding wanneer iemand je profiel ziet, je blokkeert en je niet meer volgt op Instagram. Het geeft inzicht in je volgers en houdt het aantal volgers bij dat toe- of afneemt. Instagram stalkers kunnen worden ontdekt met de controle app voor Instagram stalkers. Dan zou je kunnen weten wie jouw profielbezoekers zijn, wie jouw geheime bewonderaars zijn en wie jouw fans zijn. Als je het profiel van een andere gebruiker wilt downloaden, helpt Stalker Reports je dit direct te krijgen.

beste app voor het controleren van Instagram stalkers - Stalker Reports

Kenmerken van Stalker Reports:

 • Stalk gemakkelijk het profiel van bezoekers.

 • Geeft analyse van volgers weer.

 • Download Instagram-profielen.

 • Zoek uit wie jouw geheime aanbidder is en wie jou blokkeert.

als je een unieke en coole gebruikersnaam voor Instagram wilt wijzigen of aanmaken, ga dan naar de Instagram-naamgenerator om een fantastische naam voor Instagram te vinden en controleer binnen twee minuten de beschikbaarheid ervan.

Waarom heb jij de beste Instagram stalker app nodig om Instagram stalkers te kunnen zien?

Instagram hecht veel belang aan de privacy van elke gebruiker. Het is niet beschikbaar om te controleren wie jouw account op Instagram heeft bekeken. Maar iedereen is daar natuurlijk wel nieuwgierig naar. Wil jij niet weten wie jouw Instagram-account heeft gestalkt? Wil jij niet weten wie jouw profiel en stories in het geheim heeft bekeken? Wil jij niet weten wie jouw bewonderaar is? Ja, dat wil je omdat jij ervoor kiest om dit artikel te lezen.

Buy Followers

Je moet weten dat Instagram stalker apps niet worden gebruikt om iemands geheimen te onthullen. Het is enerzijds om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen. Met stalker apps kun je weten wie jouw account stalkt en jouw profiel en stories bekijken. Anderzijds is het om anderen beter te leren kennen. Als populair social platform kiezen veel mensen ervoor om zich op Instagram te registreren en in te loggen. Ze uiten voortdurend hun ware gevoelens. Je moet veel vrienden hebben op de lijst met volgers. Je zou door de beste Instagram stalker controle app te gebruiken de methode kunnen vinden om te bekijken wie gratis jouw Instagram stalkt.
Kun jij niet wachten om een app te gebruiken om Instagram stalkers te controleren en jouw geheime volgers en fans te leren kennen? Hier boven staan de vijf beste Instagram stalker apps, die veilig te gebruiken zijn en nooit jouw informatie opslaan. Kies een goede Instagram stalker app waarmee je gratis aan de slag kunt.

Krijg direct onbeperkte volgers

Conclusie

Wie heeft mijn profiel bekeken? Wie probeert er in het geheim mijn story te bekijken? Wie is mijn geheime bewonderaar? Hoe gebruik je een app om te bekijken wie gratis jouw Instagram stalkt? Als je nieuwsgierig bent, probeer dan één van de vijf beste gratis Instagram stalker apps om het antwoord te onthullen. Als jij precies weet wie jouw geheime bewonderaars zijn, krijg jij ook meer echte vrienden.

Best Free Instagram Followers & Likes App
 • Get real, unlimited free Instagram followers likes.
 • Grow daily, auto, instant Insta followers & likes.
 • Boost Instagram comments, Instagram reels & reels views quickly.

Buy Instagram Followers & Likes

Promoting Instagram with Getins+ is faster than common ways. Buy Instagram followers & likes for the quickest growth.