Best Instagram Followers & Likes Booster
 • Get Instagram followers and likes free.
 • Increase real Instagram followers.
 • Easy to use. 100% safe.
Buy Followers & Likes

De 5 beste tracking-apps voor Instagram-volgers: de beste ontvolg-app voor Instagram 2022 [gratis & veilig]

Kun je niet de beste tracking-app voor Instagram-volgers vinden? In dit artikel laten wij je 5 tracking-apps voor Instagram zien en de beste app voor het ontvolgen op Instagram 2022.

Vita > Updated

Waarom hebben we eigenlijk de beste tracking-app voor volgers op Instagram nodig? Instagram is inderdaad een geweldige hulpmiddel om het merk van gebruikers en de verkoop te promoten, maar je moet wel een aantal Instagram-analysetools gebruiken om de interactie van jouw volgers te kunnen analyseren. Als je meer fans hebt, krijg je natuurlijk ook meer potentiële klanten, maar elke dag kun je ook met het verlies van hen te maken krijgen. De Instagram tracking-app is dus een must voor de ontwikkeling van jouw account. Hoewel Instagram zelf ook een analyse-tool biedt om te bekijken hoe jouw volgers met jouw posts omgaan, moet je hiervoor wel een bedrijfsprofiel hebben om toegang te kunnen krijgen. Maar maak je maar geen zorgen. Wij hebben voor jou in dit artikel een lijstje met de 5 beste tracking-apps voor Instagram-volgers voor 2022 samengesteld.

De beste tracking-apps voor Instagram-volgers

Vergelijkingstabel met 5 tracking-apps voor Instagram

We hebben 5 apps getest om de kwaliteit van de services, die ze bieden, te controleren en vervolgens hebben we ze gerangschikt door naar hun functies, voordelen, nadelen, enz. te kijken. Bekijk de vergelijkingstabel hieronder en kies snel jouw ideale tracker voor Instagram.

App 

Gratis versie

Gratis proefperiode

Prijs per maand

Compatibiliteit

Ghost Unfollowers for Instagram

Ja

Ja

/

iOS

Followers Plus

Ja

Ja

/

iOS

IG Analyzer

Nee

7 dagen gratis op proef

$7.99

iOS

Iconosquare

Nee

14 dagen gratis op proef

$29

iOS en Android

Crowdfire

Ja

Ja

$7.48

Android 4.2+ iOS, macOS

als jij je de laatste tijd zorgen maakt over het verlies van jouw IG-volgers, kun je, naast het gebruik van de analytische tools uit dit artikel, ook proberen om Getinself+Getinsita+Getins+ te downloaden waardoor je snel en natuurlijk echte en actieve volgers te krijgen. Download het nu om binnen 5 minuten 1.000 IG-volgers te krijgen.

Ghost Unfollowers – De beste ontvolg-app voor Instagram in 2022 [veilig]

Compatibiliteit: iOS

Belangrijkste specialiteit: houd de ghost-volgers in de gaten

Wat zijn ghost-volgers op Instagram? Heb jij je ooit weleens afgevraagd waarom je elke 24 uur 10.000 IG-volgers krijgt en maar heel weinig likes voor jouw posts ontvangt? Deze gebruikers zijn ghost-volgers of fake volgers die altijd inactief op Instagram zullen blijven en niet deelnemen aan enige deelname. Hoe kom je van ghost-volgers op Instagram af? Ghost-accounts kunnen door menselijke gebruikers of door social bots worden aangemaakt. Ze doen helemaal niets om de prestaties van jouw Instagram-account te verbeteren. Ook genereren oplichters vaak fictieve nep IG-accounts. Met de beste ontvolg-app voor Instagram voor 2022, Fake I.G. Clean, kun jij jouw Instagram-volgers volgen en ghost-volgers van Instagram verwijderen.

De beste ontvolg-app voor Instagram 2021

Hiermee kun je de laatste 100 posts van Instagram-volgers, die geen interactie met je hebben, volgen. Je kunt het ook gebruiken om deze Instagram-volgers te ontvolgen en te verwijderen. Onthoud dat je vanwege de beperkingen van Instagram tot 60 gebruikers per uur kunt ontvolgen. 

Voordelen:

 • 100% gratis

 • Veilige ontvolg-app voor Instagram

 • Snelste ghost-volgers app

 • Track en verwijder ghost-volgers op Instagram

Nadelen:

 • Ontvolg tot 60 gebruikers per uur

Followers Plus – De beste Instagram tracking-app voor volgers & ontvolgers

Compatibiliteit: iOS

Belangrijkste specialiteit: monitoring van persoonlijke accounts

Followers Plus is de beste app om te bekijken wie jou in 2022 niet meer volgt op Instagram en het is ook perfect om de persoonlijke accounts van de gebruikers bij te houden. Met een scrollfunctie is het visueel eenvoudig, modern en praktisch. Het kan jouw nieuwe volgers en ontvolgers volgen. Het biedt een lijst met mensen, die jij volgt, maar die jou niet terugvolgen en gebruikers, die jou volgen, maar die jij niet volgt. Je kunt ook bekijken wie jou op IG heeft geblokkeerd, evenals de verwijderde likes en reacties. 

De beste tracking-app voor Instagram-volgers 2021

Met Followers Plus weet je precies wat jouw meest en minst populaire posts zijn en wie jouw beste en slechtste volgers zijn. Houd er rekening mee dat sommige gegevens in de app alleen beschikbaar zijn nadat je je hebt geregistreerd voor een account, dus je kunt geen eerdere ontvolgers of gebruikers die jou hebben geblokkeerd voordat je de app downloadde enz. bekijken. Je kunt echter wel een volledig rapport krijgen over wie jouw foto's liken en erop reageren, inclusief de eerdere posts voordat je je voor deze tool aanmeldde.

Voordelen:

 • Gratis

 • Meer visuele en innovatieve scrollfuncties

 • Een snelle en nauwkeurige tool

 • Volg de prestatie van een post en de betrokkenheid

Nadelen:

 • Andere social media netwerken kunnen niet worden gevolgd

 • Laat gebruikers betalen voor content, die elders gratis beschikbaar is

IG Analyzer – tracker voor de groei van Instagram-volgers

Compatibiliteit: iOS

Belangrijkste specialiteit: het monitoren van de groei op Instagram

De IG Analyzer toont in realtime de updates en jouw huidige volgers, wie jij volgt enz. Met deze app kun jij gemakkelijk mensen vinden en mensen, die jou hebben ontvolgt, ontvolgen. Je ontvangt ook meldingen, die je waarschuwen als er nieuwe ontvolgers zijn. IG Analyzer houdt de voortgang van jouw volgers tijdens het gebruik van de app bij en maakt handige grafieken zoals hieronder wordt weergegeven. Het biedt ook statistische informatie, zoals de gemiddelde likes per post en de reacties per post.

De beste Instagram analyzer-app voor groei

Met deze beste tracking-app voor Instagram kun je ook gemakkelijk de volgers achterhalen, die likes voor of reacties op jouw posts hebben verwijderd en de meest invloedrijke volgers, op basis van het aantal van hun volgers, achterhalen. Maar om een gedetailleerde analyse te kunnen krijgen, moet je wel upgraden naar de betaalde versie van de app. De upgrade bevat nuttige informatie, zoals ghost-volgers, invloedrijke volgers, geheime bewonderaars enz. Het bevat de volgende abonnementsoptie: 1 maand ($ 7.99) met een gratis proefperiode van 7 dagen. Het is tijdens de proefperiode gratis en wordt vervolgens, wanneer de gratis proefperiode afloopt, verlengd met $ 7.99/maand.

Voordelen:

 • 7 dagen gratis op proef

 • Toont in realtime de update 

 • Stuurt waarschuwingen voor nieuwe ontvolgers

 • Helpt gebruikers om de meest invloedrijke volgers te kunnen vinden

Nadelen:

 • Voor een gedetailleerde analyse moet je wel upgraden naar de betaalde versie 

Iconosquare – De beste tracking-app voor gebruikers van Instagram-bedrijfsprofielen

Compatibiliteit: iOS en Android

Belangrijkste specialiteit: analyse en beheer van social media voor bedrijven

Iconosquare werkt officieel met Instagram en Facebook samen en biedt uitgebreide statistieken en inzichten om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te kunnen optimaliseren. Het wordt geleverd met analyses, waaronder de ontwikkeling van de volgers, betrokkenheidsstatistieken, analyse van de community, Instagram-story impressies, het volgen van concurrenten en nog veel meer. Met zijn bescheiden prijs ($ 29/maand) is Iconosquare ideaal voor bedrijven, die hun social media-strategie willen verbeteren zonder hiervoor veel te hoeven betalen.

De beste tracker voor Instagram-volgers

Het biedt ook een gratis Instagram-audit, maar dat is alleen voor bedrijfsprofielen, dat inzicht in meer dan 20 statistieken biedt voor degenen, die de volledige versie willen testen. Deze app heeft een gedeelte met verhalen over hun succes, wat erg handig is voor nieuwe klanten om de kwaliteit van de service te begrijpen. Het stelt kopers ook in staat om werkbladen met kleuren en links te maken.

Voordelen:

 • Mooi dashboard

 • Biedt diepgaande analyses

 • Biedt voor zowel persoonlijke als zakelijke Instagram-accounts geweldige oplossingen

 • Gratis proefperiode van 14 dagen

Nadelen:

 • Er worden maar weinig social media platforms ondersteund

Crowdfire – De beste Insta-tracker om artikelen en foto’s aan te bevelen

Compatibiliteit: Android 4.2+ iOS, macOS

Belangrijkste specialiteit: contentcuratie

Crowdfire is al meer dan 5 miljoen keer gedownload. Of het nu wordt gebruikt als een zakelijk of een persoonlijk account, de gratis Instagram tracker-app kan automatisch artikelen of foto’s van andere sites aanbieden om gebruikers te helpen de zichtbaarheid uit te breiden en meer volgers te krijgen. Het stelt gebruikers ook in staat om hun posts te rangschikken, hun prestaties te meten, vermeldingen van hun merken bij te houden en content met betrekking tot hun branche vanaf het internet te beheren. 

De beste Insta-tracker

De ontworpen analysetool visualiseert jouw Instagram-data in meerdere gebruiksvriendelijke grafieken. Ze splitsen ook een aantal geavanceerde statistieken op om jou langetermijnprestaties te kunnen laten zien. In termen van tracking is de analyse krachtig. Hiermee kun je zien hoeveel posts het goed doen en hoeveel niet. Het is een goed idee om geweldige werken opnieuw te ordenen, zodat vele anderen ze ook kunnen zien.

Voordelen:

 • Wordt met een gratis versie geleverd

 • Verkrijg gedetailleerde statistieken en optimalisatierapporten

 • Veilige betaling

 • Werkt met verschillende platforms, waaronder Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, Pinterest enzovoort.

 • Stelt automatisch aanbevolen artikelen en foto's aan jouw publiek voor

Nadelen:

 • Enkele beperkingen voor gratis Instagram-volgers

 • Trage technische ondersteuning

Bonustip: ontvang snel gratis 10.000 volgers op Instagram - 100% ECHT & VEILIG

De 5 bovenstaande tools zijn de beste Instagram-apps voor het volgen van volgers in 2022, waarmee jij jouw account kunt analyseren en betere content kunt maken om meer volgers aan te trekken. Maar het zijn slechts analytische tools, die je niet direct aan 1K, 10K of meer volgers op Instagram kunnen helpen om jouw account te laten groeien. Wil jij het aantal IG-volgers organisch en snel vergroten? Dan raden wij je aan om Getinself+Getinsita+Getins+ te gaan gebruiken.

Best Free Instagram Followers & Likes App
 • Get real, unlimited free Instagram followers likes.
 • Grow daily, auto, instant Insta followers & likes.
 • Boost Instagram comments, Instagram reels & reels views quickly.

Getinself+Getinsita+Getins+ is de beste app om gratis echte Instagram-volgers te krijgen. Het is 100% veilig & schoon en ontwikkeld door een professioneel en ervaren team. Alle nieuwe volgers zullen binnen een redelijke tijd worden verzonden, dus jij hoeft je geen zorgen te maken dat jouw account wordt geblokkeerd of dat jouw IG-volgers verloren zullen gaan.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat er geen compatibel apparaat is om het op te gebruiken, want het werkt op Android, iOS en Windows. Nadat je je hebt geregistreerd en de app hebt gedownload, ontvang je enkele gratis munten. Je kunt ook meer munten verdienen door de posts van anderen te liken of door anderen te volgen en die kun je dan direct gebruiken. Bekijk gewoon hieronder de eenvoudige stappen om te kunnen beginnen. Hier vind je een voorbeeld voor Android-software.

Stap 1. Registreer je gratis voor een Getinself+Getinsita+Getins+ -account & log in. Download en installeer vervolgens de app op jouw Android-apparaat. Nadat je je hebt geregistreerd en geïnstalleerd, krijg je enkele munten om automatische IG-volgers te krijgen.

Stap 2. Voeg in de app één of meer Instagram-accounts toe. Volg gewoon anderen of like andermans posts in elk account om meer munten te kunnen krijgen. Je krijgt bijvoorbeeld 1000 gratis munten als je 10 gebruikers volgt.

Krijg direct onbeperkte volgers (2)

Stap 3. Gebruik de munten, die je verdient, om de 'Krijg volgers' of de 'Krijg likes' taak te publiceren om gratis Instagram-volgers en likes te krijgen.

Krijg direct onbeperkte volgers

Naast het krijgen van volgers en likes met munten, kun je ook in de Getinself+Getinsita+Getins+ -app direct echte IG-volgers met geld kopen. Klik eenvoudig op de onderkant van het scherm op het pictogram ‘Kopen’ en selecteer een Instagram-account waarvoor je meer volgers wilt krijgen. Klik vervolgens op ‘Volgers kopen’ om met geld Instagram-volgers of likes te kunnen krijgen.

Best Free Instagram Followers & Likes App
 • Get real, unlimited free Instagram followers likes.
 • Grow daily, auto, instant Insta followers & likes.
 • Boost Instagram comments, Instagram reels & reels views quickly.

Conclusie

Jouw Instagram groeit misschien niet van de ene op de andere dag, maar met de 5 beste Instagram ontvolg-apps voor 2022 en de Instagram tracker-apps, zul jij de juiste data, analyses en informatie kunnen vinden, die jou helpen te begrijpen hoe jouw volgers werken en hoe ze met hun accounts omgaan.

Buy Instagram Followers & Likes

Promoting Instagram with Getins+ is faster than common ways. Buy Instagram followers & likes for the quickest growth.