Best Instagram Followers & Likes Booster
 • Get Instagram followers and likes free.
 • Increase real Instagram followers.
 • Easy to use. 100% safe.
Buy Followers & Likes

9 Beste App om Instagram Likes for Free te krijgen in 2022: Veilig en echt

Hier zijn de 9 beste gratis Instagram like apps die je Instagram-betrokkenheid kunnen vergroten. Je kunt er snel en veilig gratis echte likes mee krijgen.

Kevin > Updated

Volgens de laatste update van het Instagram-algoritme is engagement inclusief likes een van de belangrijkste maatstaven om de kwaliteit van een Instagram-account te beoordelen. De interactie met jouw Instagram-aanhangers is net zo belangrijk als het aantal volgers dat je heeft. Dit is de reden waarom je moet zoeken naar manieren om het aantal 'likes' te vergroten. Zoals we allemaal weten, kan het een tijdrovend proces zijn dat veel werk vraagt om het aantal 'likes' zonder hulp te vergroten. Gelukkig kunnen verschillende tools je helpen om gemakkelijk te groeien 'likes'. Lees verder om de beste app te krijgen voor Instagram likes voor Android en iOS in 2022.

Beste app te krijgen voor Instagram likes

Als je 'likes' wilt krijgen op Instagram, moet je de app kiezen om echte likes te krijgen van echte mensen in plaats van 'likes' te kopen van inactieve of nepaccounts. Hier hebben we de top 5 van beste apps die je kunnen helpen om echte en actieve 'likes' te krijgen.

Vergelijkingstabel van de 5 beste apps om Instagram Likes te krijgen voor Android en iOS

Hier is een vergelijkingstabel voor de 5 beste apps om Instagram likes te krijgen, je kunt degene kiezen die voor je geschikt is.

APP OntwikkelaarPrijsCompatibiliteitKrijg LikesKrijg Volgers
Getinself+Getinsita+Getins+GratisAndroid, iOS, PCJJ
Follower GalleryGratisiOSJJ
Turbo Like for InstagramGratisAndroid, iOS, PCJJ
FollowInsttaGratisAndroidJJ
getinsfollowersGratisiOSJJ
Magic LikerGratisAndroidJN
IstLikeGratis & BetaaldAndroid, iOSJJ
Follower Pro +Gratis & BetaaldiOSJJ
Super LikesGratisAndroid, iOSJJ

1: Getinself+Getinsita+Getins+ - Beste Gratis Instagram Likes App

Getinself+Getinsita+Getins+ is nieuw, maar werd al snel de beste gratis Instagram app, evenals de beste app om gratis Instagram volgers te krijgen. Het is de beste gratis Instagram-app die een systeem biedt om echte Instagram-gebruikers op één plek te verzamelen om elkaar leuk te vinden en te volgen. De likes die je krijgt zijn van de personen die je berichten leuk vinden. Getinself+Getinsita+Getins+ biedt een meer redelijke toenemende modus om jouw account te beschermen, terwijl sommige andere apps ondersteuning graag snel toenemen in een korte tijd. Het is een zeer aanbevolen tool om gratis Instagram houdt dagelijks.

Best Free Instagram Followers & Likes App
 • Get real, unlimited free Instagram followers likes.
 • Grow daily, auto, instant Insta followers & likes.
 • Boost Instagram comments, Instagram reels & reels views quickly.

Belangrijke functies

 • Helemaal gratis: Iedereen kan gratis munten krijgen door zich aan te melden en de app te downloaden, of door anderen te volgen of de berichten van anderen leuk te vinden. Met de munten krijg je onbeperkt gratis Instagram likes voor jouw berichten. 

 • Hoge kwaliteit van echte likes: De likes die je krijgt zijn van actieve en echte Instagram-gebruikers.

 • Directe en redelijke levering: je zult zien dat het aantal van jouw likes binnen 24 uur begint te stijgen.

 • Geen wachtwoord nodig: Voer gewoon de gebruikersnaam van jouw Instagram in, dan kunt je Instagram 'likes' krijgen zonder wachtwoord.

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice.

 • Beste ontwerp.

 • Het is beschikbaar op Android & iOS-telefoons en PC. Meer dan dat, Getinself+Getinsita+Getins+ is de beste app om likes op Instagram voor iPhone te krijgen.

Hoe het werkt:

Het is een gratis en veilig platform om echte mensen te volgen en van elkaar te houden. Iedereen krijgt munten door anderen te volgen, de berichten van anderen in dit systeem leuk te vinden of de app te delen. Dan, gebruik de munten om onbeperkt gratis Instagram volgelingen of houdt van te krijgen. 

Stap 1: Download Getinself+Getinsita+Getins+ en maak jouw account aan.

Stap 2: Verdien jouw munten op de app

Beste app om likes op Instagram voor iPhone te krijgen

Stap 3: Haal je likes en volgers.

Beste app om gratis Instagram volgers te krijgen

2: Followers Gallery - Beste gratis Instagram Auto like App

Ontworpen door een ervaren en professioneel team, creëert Followers Gallery een community waar echte gebruikers deelnemen om elkaar te volgen en te liken. Er zijn geen bots en nepaccounts toegestaan. Dus elke like die je krijgt zijn van echte en actieve gebruikers, die misschien wel je potentiële volgers zijn door de manier waarop ze geïnteresseerd zijn in je post en profiel. Omdat het compatibel is met Android en iOS, kunt u op elk apparaat gratis likes voor Instagram krijgen. Als u uw Instagram-account wilt verbeteren zonder een cent, gebruik dan de app om gratis 'likes' en 'volgers' te krijgen op hetzelfde moment.

Beste gratis Instagram Auto like App

Belangrijkste kenmerken

Geen onderzoek nodig. In tegenstelling tot andere apps die een pre-survey nodig hebben voor het verzenden van gratis likes, laat de Followers Gallery toe om direct te beginnen met het hacken van gratis likes. Er is geen enquête nodig. 

Echte likes en volgers. Het zijn echte 'likes' en 'followers' die u helpen om verder te gaan met Instagram, waardoor u aan populariteit, invloed en geloofwaardigheid wint. Het garandeert u echte en onbeperkte likes en followers.

In-app aankoopservice. Gratis likes service is permanent beschikbaar. Wat als u tijd wilt besparen en wilt kiezen om Instagram likes direct te kopen? U kunt 'likes' kopen binnen de app met eenvoudige stappen. 

Snelle levering. Hoe lang duurt het om na het plaatsen van een bestelling gratis likes te leveren op uw account? 5 minuten, of minder. Het leveringsproces kan ook in de app geïnspecteerd worden en je ziet real-time veranderingen van je likes tellen. 

Hoe het werkt:

 1. Download de app in de App Store en start hem.

 2. Voeg een gebruikersnaam toe om aan de slag te gaan met het verkrijgen van munten door het doen van taken.

 3. Besteed munten om gratis IG  likes te krijgen.

3: Turbo als voor Instagram - App voor Instagram houdt van ondersteuning van meerdere platformen

Turbo Like voor Instagram is een van de beste apps om Instagram likes gratis te krijgen die meerdere platformen ondersteunt. Met deze Instagram likes app kunt je echte likes krijgen van echte mensen die geïnteresseerd zijn in jouw berichten. Het biedt een zelfbedieningssysteem en volgt de oude traditie van "ruilhandel". 

Beste apps om Instagram likes gratis

Belangrijkste kenmerken

 • Helemaal gratis: Je hoeft alleen maar op andermans berichten te tikken om munten te verdienen. Dan kun je likes krijgen voor je berichten met de munten.

 • Krijg echte Instagram likes van actieve personen: Elke persoon kan de berichten overslaan die ze niet leuk vinden, dus de likes die je krijgt zijn van echte gebruikers die echt graag jouw post.

 • Voer het uit op Mobile of PC: Het is beschikbaar op zowel mobiel als PC, inclusief iOS (iPhone/iPad/iPod), Android, Mac OS X en Windows. 

 • Gemakkelijk te gebruiken: Gewoon inloggen en munten verdienen, dan kunt je direct likes krijgen met de munten.

Hoe het werkt:

1. Bekijk foto's en vind de berichten die je echt leuk vindt om gratis munten te krijgen.

2. Besteed munten om likes te krijgen voor jouw berichten van andere gebruikers.

3. Bekijk real-time statusrapport voor jouw bestellingen voor als.

4. FollowInstta – Instagram Likes App voor Android

FollowInstta is een andere Instagram likes app voor Android, die u kan helpen om automatisch gratis Instagram likes te krijgen. De app heeft miljoenen echte actieve gebruikers verzameld en heeft goede feedback gekregen sinds de lancering. Bovendien berust het op virtuele munten om likes en volgers te kopen.

FollowInsta – Instagram Likes App voor Android

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte Likes: Er is geen limiet op het aantal likes dat je kunt krijgen. Elke keer als je genoeg munten hebt, kun je ze inwisselen voor Instagram likes. Dus, de likes die je kunt krijgen zijn onbeperkt en continu.

 • 100% Gratis Likes: Het kost je niets om onbeperkt gratis Instagram likes te krijgen. Alle munten die je gebruikt om likes te kopen kun je verdienen door eenvoudige taken uit te voeren.

 • Echte Likes: Alle likes die je kunt krijgen in FollowInsta zijn niet alleen onbeperkt en gratis, maar ook helemaal echt. FollowInsta levert alleen likes van echte Instagram gebruikers.

 • Veilig: Ontwikkeld door een professioneel team, dus is het vrij veilig om gratis onbeperkt likes te krijgen op Instagram. Geen virussen. Geen lekken. Geen risico's.

Hoe het werkt:

1. Download de app van Google Play en open deze.

2. Vul een gebruikersnaam in om munten te krijgen door taken uit te voeren.

3. Besteed munten om onmiddellijk gratis IG-likes te krijgen.

5: getinsfollowers – App om je likes en dagelijkse volgers te laten groeien

Getinsfollowers is een nieuwe ster op de markt, maar het is niet moeilijk om het te vinden. Het product is door veel gebruikers aanbevolen omdat het organisch je Instagram volgers en likes kan laten groeien. Wat betekent organisch? Het betekent, in getinsfollowers, dat de likes en volgers dagelijks zullen groeien, wat perfecte groeigegevens aan Instagram laat zien. Instagram zal uw account als positief beschouwen, zodat uw account niet zal worden verbannen. Wat zijn de voordelen van dagelijkse volgers en de likes van getinsfollowers? Allereerst maken dagelijkse volgers dagelijkse likes, en je hoeft niet eens extra likes aan te schaffen. De likes houden niet plotseling op met groeien, aangezien het groeien een lange termijn plan is. Ten tweede, de likes zijn echt en veilig. U kunt de accounts controleren die uw post liken, en u zult zien dat ze behoren tot echte gebruikers, en niet aan bots.

App om je likes en dagelijkse volgers te laten groeien

Belangrijkste kenmerken

 • Dagelijkse volgers zullen dagelijkse likes maken.

 • Likes komen van echte Instagram gebruikers.

 • Organische groei maakt je account positief.

 • Je kunt ook gratis likes krijgen door munten te verzamelen, net als Getinself+Getinsita+Getins+, Followers Gallery en FollowInstta.

Hoe het werkt:

1. Download de app in de App Store en meld u aan.

2. Voeg Instagram gebruikersnaam toe en ontvang de dagelijkse beloningen.

3. Koop Instagram likes of volgers op de winkelpagina.

4. Of, u kunt wachten tot u genoeg munten heeft. Gebruik de munten om gratis likes te krijgen.

6: Magic Liker - eenvoudigste app voor Instagram Likes

Magic Liker is ook een van de beste apps om Instagram likes te krijgen voor Android-gebruikers. Het is een magische app die echt 'likes' krijgt voor je Instagram als je de berichten van andere gebruikers ontdekt en leuk vindt. Met de app hoeft je geen tags zoals #Like4Like toe te voegen aan jouw berichten om likes te krijgen, in plaats daarvan kunt je likes krijgen van gebruikers met vergelijkbare interesses. Je kunt jouw 'likes' een boost geven omdat deze creatieve Instagram-app je helpt om meer exposure te krijgen.

Magic Liker - eenvoudigste app voor Instagram Likes

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis: je hoeft alleen maar gratis sterren te verdienen door andere gebruikersfoto's te liken of door de video te bekijken en aanbiedingen aan te vullen.

 • Snel zoals leveren en effectieve resultaten.

 • Alle echte gebruikers & echte likes, geen auto liking of bots.

 • Krijg grenzeloze likes die je wilt.

 • Gemakkelijk te gebruiken en goed ontworpen.

Hoe het werkt:

1. Bekijk de berichten van anderen en vind ze leuk om sterren te krijgen.

2. Besteed sterren om likes te krijgen van andere gebruikers.

7: IstLike - Veiligste App om Instagram Likes te krijgen

IstLike is ontworpen om Instagram te laten groeien en gratis Instagram-aanhangers te krijgen. Het is een van de oudste Instagram-aanhangers en houdt van providers in de markt op een veilige manier. Het garandeert dat geen enkele informatie van hun klanten ooit zal worden onthuld. Het werkt zowel voor Android- als voor iOS-gebruikers. Het platform gebruikt ook de "like" voor de "like" policy. Je kunt munten krijgen voor het liken van andermans berichten of het volgen van anderen. Bovendien kunt je meer munten winnen door vrienden uit te nodigen. Als je anderen niet wilt liken of volgen, kun je munten kopen in deze app.

Veiligste App om Instagram Likes te krijgen

Belangrijkste kenmerken

 • Gebruik munten om te krijgen wat je wilt: je kunt gratis munten krijgen door het leuk vinden van andermans berichten of het volgen van anderen, of je kunt direct munten kopen.

 • Het biedt je echte likes.

 • Veilig: jouw informatie wordt beschermd.

 • Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

 • Goede gids.

 • Goede terugbetalingsvoorwaarden: Als je niet de producten krijgt die je koopt, kunt je een terugbetaling vragen.

Hoe het werkt:

1. Krijg munten door anderen te liken of door anderen te volgen. 

2. Met de munten, kunt je krijgen graag voor jouw berichten.

3. Je kunt ook kopen munten direct in de app te krijgen Instagram graag.

8: Follower Pro + - Meest Multifunctionele Instagram App

Follower Pro + is een krachtige Instagram volgersanalyse-app met meerdere functies. Er is een sectie in de app om Instagram graag, evenals volgelingen, dus het wordt beschouwd als een van de beste gratis app te verhogen Instagram volgelingen en houdt. Bovendien biedt het statistieken voor jouw Instagram-profielen, die laten zien hoeveel volgelingen je hebt, die je hebt ontvolgd en die je hebt geblokkeerd, welke gebruikers zijn niet na je terug, die graag en opmerkingen jouw berichten, die verwijderd hun graag en opmerkingen. Het bevat een aantal gratis functies en betaalde optionele functies.

Meest Multifunctionele Instagram App

Belangrijkste kenmerken

 • Gain Instagram graag en volgers.

 • Track volgelingen verloren en gewonnen.

 • Track post likes & commentaren prestaties.

 • Track betrokkenheid.

 • Engageer je met je volgers & publiek.

 • Zoek uit wie je beste vrienden zijn.

 • Welke van je vrienden vond je berichten het leukst.

 • Wie van je vrienden volgt je niet, hoewel je ze wel volgt.

 • Traceer al je accounts in een enkele app meerdere accounts worden ondersteund.

 • Grafiek van de groei van de volgers.

 • Zoek gebruikers.

Hoe het werkt:

1. Tik op het gedeelte in de app om munten te verdienen. 

2. Verdien munten door andere foto's te liken of door anderen te volgen. Je kunt meer munten krijgen door ze te kopen of advertenties te bekijken, recensies te schrijven en gebruikers uit te nodigen. 

3. Met de munten kunt je jouw "likes" of "followers" verdienen in de get Likes and Followers secties. 

9: Super Likes – Gratis likes op Instagram 

Super Likes is een prachtige Instagram like-app. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt gratis munten krijgen door anderen te liken op hun posts en anderen te volgen. Je kunt ook video's bekijken om gratis munten te verdienen. Dan kunt u likes, views, en volgelingen met deze munten krijgen. Het meest opwindende aan deze app is dat u de automatische modus kunt starten, wat betekent dat u snel en automatisch munten kunt krijgen. Deze app biedt ook populaire hashtags en populaire bijschriften om u te helpen meer exposure op sociale media te krijgen. Als je gratis Instagram likes, volgers en views wilt krijgen, is Super Likes de beste keuze.

Gratis likes op Instagram

Belangrijkste kenmerken:

• Krijg gratis Instagram volgers, likes en views.

• Ontdek soorten hashtags (Liefde, Gelukkig, Selfie, Mode, Eten, Kunst...).

• Verkrijg of bewerk verschillende bijschriften zoals u wilt (Cool, Goed, Grappig, Schattig, Vrienden, Slim...)

• Kopieer en plak bijschriften en hashtags direct.

Hoe het werkt:

1. Like, volg anderen, en bekijk video's om munten te krijgen.

2. Gebruik munten om gratis Instagram likes te krijgen.

Conclusie

Hierboven zijn de beste app om Instagram graag die hulp te krijgen om dit organisch te doen. We hopen dat de apps die we in het artikel hebben genoemd je kunnen helpen om jouw "likes" op Instagram te verbeteren. Probeer de app die het beste aan jouw eisen voldoet.

Buy Instagram Followers & Likes

Promoting Instagram with Getins+ is faster than common ways. Buy Instagram followers & likes for the quickest growth.