Best Instagram Followers & Likes Booster
  • Get Instagram followers and likes free.
  • Increase real Instagram followers.
  • Easy to use. 100% safe.
Buy Followers & Likes

5 manieren om in 2022 Instagram verhalen anoniem te kunnen bekijken

Leer 5 eenvoudige trucs om anoniem Instagram verhalen te kunnen bekijken. Of je nu iOS of Android gebruikt, hier vind je minimaal één werkwijze daarvoor.

Kevin > Updated

Met Instagram verhalen kunnen gebruikers korte video's of foto’s publiceren, die binnen 24 uur na publicatie weer verdwijnen. Degenen, die de verhalen uploaden, kunnen ook zien wie ze heeft bekeken. Als je de verhalen van anderen zonder hun medeweten wilt bekijken, zijn hier 5 manieren om Instagram verhalen anoniem te kunnen bekijken. 

Het is gemakkelijker dan je zou denken om Instagram verhalen te bekijken zonder dat ze het weten en zonder een spoor achterlaten. Je hoeft niet eens op jouw Instagram-account in te loggen, dus je kunt volledig anoniem blijven om die Instagram verhalen te kunnen bekijken

Vliegtuigmodus

Ervan uitgaande dat je de Instagram-app op jouw smartphone hebt geïnstalleerd, is de vliegtuigmodus de meest directe manier om Instagram verhalen te kunnen bekijken zonder gezien te worden. Of je nu een iPhone of Android-telefoon gebruikt, je hebt gewoon die vliegtuigmodus. 

Vliegtuigmodus om Instagram verhalen anoniem te kunnen bekijken

Eigenlijk is het heel simpel. Je opent gewoon Instagram en je logt in op jouw account. Wacht dan een paar seconden totdat alle beschikbare verhalen op jouw telefoon zijn geladen. Schakel vervolgens de vliegtuigmodus in en ga terug naar Instagram om die verhalen te bekijken. Omdat alle verhalen vooraf op jouw telefoon zijn geladen, kun jij die verhalen zonder internet bekijken. Omdat de vliegtuigmodus al staat ingeschakeld, is het bekijken niet zichtbaar. 

Als je nog een extra beveiligingsniveau wilt toevoegen, sluit dan je de Instagram-app zodra je die verhalen hebt bekeken. Laat het dus niet op de achtergrond draaien.

Extensie voor de webbrowser

IG-verhalen voor Instagram is een extensie voor de Google Chrome-browser waarmee jij zonder sporen achter te laten Instagram verhalen kunt bekijken. Nadat je het in je browser hebt geïnstalleerd, heb je eenvoudig toegang tot de Instagram verhalen op jouw bureaublad en wat nog belangrijker is, je wordt niet gezien. 

Als je Firefox gebruikt, kun je StoriesWatcher gebruiken. Hiermee kun je verhalen bekijken zonder in te loggen en vooral, ook zonder gezien te worden. De verhalen blijven ongezien verschijnen, zelfs als je ze allemaal al hebt bekeken.

Webbrowser-extensie om Instagram verhalen anoniem te kunnen bekijken

Als je de extensie niet wilt installeren, kun je deze ook via de website openen en alle gewenste verhalen op jouw computer downloaden.

Online Instagram verhaalviewer

Als je de vliegtuigmodus niet wilt activeren, kun je ook Online Instagram verhaalviewer gebruiken om verhalen te bekijken zonder in te hoeven loggen op jouw Instagram-account. Er zijn veel gratis online tools, waarmee je dat kunt doen. 

De website van StoriesIg is er één van. Hiermee kun je Instagram verhalen bekijken zonder gezien te worden. Vanaf deze website kun je of het nu een video of een foto is er zelfs voor kiezen om het Instagram verhaal te downloaden.

Online Instagram verhaalviewer om anoniem Instagram verhalen te kunnen bekijken

Je hoeft alleen maar de gebruikersnaam, die je wilt bespioneren, in het zoekvak van de website van Storiesig te plaatsen. Je kunt dan onmiddellijk alle verhalen bekijken, die door deze gebruiker de laatste 24 uur zijn gepubliceerd. Als je verhalen wilt bekijken die al langer geleden zijn gepubliceerd, is er een andere online tool: Instagram Stories Data. 

Het enige nadeel van deze methode is dat deze alleen voor openbare accounts werkt. Als je zonder gezien te worden Instagram verhalen van een privéaccount wilt bekijken, moet je de andere methoden bekijken, die in dit artikel worden behandeld. Of je kunt dit artikel lezen over hoe je Instagram zonder een account kunt bekijken.

De StorySaver-app voor Android of iOS

Als je meerdere Instagram verhalen anoniem wilt bekijken, is een speciale app echt wel de moeite waard. Voor Android-gebruikers is er een gratis app, de StorySaver-app genaamd. Je kunt het uit de Google Play Store downloaden en dan de onderstaande stappen volgen om de Instagram verhalen te kunnen bekijken. 

In de app moet je je Instagram-account invoeren om aan de slag te kunnen gaan. Nadat je bent ingelogd, zie je een lijst met alle gebruikers die je volgt en die momenteel actieve verhalen hebben. Als je de persoon vindt, die je anoniem wilt bespioneren, selecteer je deze gewoon om al zijn of haar verhalen op dit moment te kunnen bekijken. Je kunt ook om snel een specifieke gebruiker te kunnen vinden en zijn/haar geschiedenis te kunnen bekijken naar de naam van de gebruiker zoeken. 

Zodra je de verhalen ziet, heb je de mogelijkheid om ze opnieuw te posten, op te slaan of te delen. Er is ook een pictogram in de vorm van een oog. Tik er niet op als je wilt dat jouw weergaven worden geteld. Houd er rekening mee dat je met deze app alleen de verhalen van jouw vrienden, die op dat moment actief zijn, kunt zien.

Als je iOS gebruikt, is er een vergelijkbare app, die precies zo werkt. Deze app heet Story Reposter. Naast het bekijken van de verhalen van anderen, zonder gezien te worden, kun je deze ook opnieuw posten op jouw Instagram-feed of op jouw apparaat opslaan. 

Bekijk met Siri-snelkoppelingen Instagram verhalen

Als je iOS 13 gebruikt, hoef je hiervoor geen apps te downloaden. Met de Aandelen-app, Shortcuts, kun jij anoniem Instagram verhalen bekijken en nog veel meer doen. Als je de Shortcuts-app op de een of andere manier niet op jouw iPhone of iPad kunt vinden, kun je deze gratis uit de Appstore downloaden. 

Zodra je de Shortcuts-app hebt, open je met Safari deze link om de snelkoppeling voor het bekijken of het downloaden van Instagram verhalen te krijgen. Tik gewoon op deze snelkoppeling en je wordt gevraagd om de gebruikersnaam of een profiellink in te voeren. De snelkoppeling vindt alle beschikbare verhalen van deze gebruiker en geeft jou een snel een voorproefje. Je kunt ook op de Share-knop tikken om het Instagram verhaal op jouw iPhone-filmrol of iCloud op te slaan. 

Bekijk met Siri-snelkoppelingen Instagram verhalen

zorg ervoor dat je de VPN-verbinding uitschakelt wanneer je op deze snelkoppeling tikt, anders kun je geen Instagram-posts of -verhalen bekijken zonder in te loggen.

Bonustip: maak nog een Instagram-account aan

Mocht je door één van de bovenstaande opties nog niet echt overtuigd zijn, dan hebben we nog een extra optie voor je. De ouderwetse methode, die door veel mensen die geen apps willen downloaden of websites willen bezoeken al is toegepast: een anoniem Instagram-account openen.

In dit geval hoef je alleen maar een extra account te openen, uiteraard losgekoppeld van jouw account, omdat het de bedoeling is om toegang tot de content te krijgen en de verhalen, zonder dat ze weten dat jij het bent, te bekijken. Als je voor deze optie kiest, moet je een profiel aanmaken waarvan je denkt dat de persoon of de personen, die je wilt bespioneren, dat interessant zal/zullen vinden.

En hoewel het een privé account is, kun je als de gebruiker je laat volgen, al zijn/haar verhalen en publicaties zien zonder extra stappen te hoeven volgen.

Bonustip 2: ontvang gratis veel Instagram-volgers en likes

Als je geïnteresseerd bent in het laten groeien van jouw Instagram-volgers, kun je de gratis app, Getinself+Getinsita+Getins+, eens bekijken. Hiermee kun je geleidelijk echte volgers op Instagram krijgen zonder de richtlijnen van Instagram te schenden. Bots zijn in deze gratis app niet toegestaan, dus alle volgers zijn echte mensen. 

Best Free Instagram Followers & Likes App
  • Get real, unlimited free Instagram followers likes.
  • Grow daily, auto, instant Insta followers & likes.
  • Boost Instagram comments, Instagram reels & reels views quickly.

Getinself+Getinsita+Getins+ bouwt een community met miljoenen echte Instagram-gebruikers op. Zodra jij door de app te downloaden lid van de community bent geworden, word je met een aantal munten beloond, die je kunt gebruiken om volgers te krijgen of taken te liken en mensen in de community zullen dan jouw post liken en jouw profiel gaan volgen.

Krijg direct onbeperkte volgers

Conclusie

Dit zijn 5 manieren om Instagram verhalen anoniem te kunnen bekijken. Als je het zelf probeert, zul je ontdekken dat het aantal weergaven van het verhaal niet verandert als je een aantal van deze methoden gebruikt om het verhaal meerdere keren te bekijken. Nu is het jouw beurt om te kiezen welke van deze methoden jij het eerst wilt gaan proberen.

Buy Instagram Followers & Likes

Promoting Instagram with Getins+ is faster than common ways. Buy Instagram followers & likes for the quickest growth.